Ambachtelijke bakker
the bakery antwerpen
The Bakery is een ambachtelijke bakker uit Antwerpen die elke dag alles op alles zet om u liefdevol gekneden en versgebakken aan te bieden. Amabchtelijke bakker Kenney bakt niet zomaar brood. Hij blijft trouw aan de rijke Franse tradities en werkt vooral met zuurdesem, natuurlijke gist en andere dagverse ingrediënten. Hij leerde zijn stoel bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld.
Hoe herken je een ambachtelijke bakker?
Een ambachtelijke bakker bakt al zijn broden zelf. Zo ook Kenney. Hij gaat elke dag gepassioneerd aan de slag om zijn klanten het lekkerste brood aan te bieden. Met dagverse ingrediënten bakt hij verschillende soorten ambachtelijke broden zoals zuurdesembrood en steengemalen brood. Hij bakt alle broden ter plaatse.
Puur natuur
Deze ambachtelijke bakker werkt vooral met zuurdesem. Zo’n brood moet na het kneden 34 tot 36 uur in de frigo rijpen. Dat komt de smaak en de positieve kwaliteiten van het brood alleen maar ten goede. Alles wat u proeft, is puur natuur.
Deze warme bakker uit Antwerpen staat steeds klaar voor u. Kom gerust eens langs.
Ambachtelijke broden met passie gebakken
the bakery antwerpen
Zin in een lekker ambachtelijk brood? In Antwerpen moet u dan eens langskomen The Bakery. Warme bakker Kenny verwelkomt zijn klanten in een karaktervol pand gelegen op de gezellige site van Brouwerij De Koninck. De favoriete halte voor bier en brood.
Expertise en vakmanschap
Even kort wat geschiedenis. Warme bakker Kenney Van Hoorick werd na zijn koksopleiding gebeten door de passie voor brood en banket. Hij leerde het vak bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld. Kenney bakt niet zomaar brood. Hij blijft trouw aan de rijke Franse tradities en werkt vooral met zuurdesem en natuurlijke gist.
Tijdloos lekker
The Bakery van Kenney Van Hoorick verwelkomt zijn klanten in een warm interieur met een moderne tint. Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood. Daarom heeft hij een rustieke broodoven in de zaak staan, waar ook effectief in gebakken wordt. The Bakery bakt elke dag meer dan 10 soorten broden, zoals bierbrood, zuurdesembrood en steengemalen brood. Het is dus simpel: voor lekker ambachtelijk brood in Antwerpen: The Bakery.
Warme bakker bij Brouwerij De Koninck
Hebt u de vernieuwde Brouwerij De Koninck in Antwerpen al bezocht? Nog niet, dan moet u dat zeker eens doen. U hebt er heel wat ambachtelijke winkels met dagverse producten. Zo is er naast The Bakery onder meer The Butcher’s Store, kaaswinkel Only Cheese en uiteraard de Antwerpse stadsbrouwerij De Konick. U vindt er tal van lekkernijen onder één dak. Allemaal gemaakt met liefde en passie voor het vak.